Zomerexpositie 2018 Warmerhuizen

Coraline zal te zien zijn deze zomer in de Oude Ursulakerk te Warmerhuizen. Coraline is dan te zien samen met Ad Groot, Herbert Immer Willems en Hermanus en Riann : zij exposeren hun schilderwerken. De edelsmeden Ron en Mildred Janneman stellen hun sieraden ten toon.

ursula warmerhuizen    warmerhuizen    

De expositie is geopend van 1 juli tot en met 26 augustus van vrijdag tot en met maandag van 13.00 tot 17.00 uur. Op de zondagen zijn er tijdens de expositie ook inloopconcerten. De entree is 1,50 euro en tijdens de inloopconcerten 5,00 euro.

Voor meer informatie: http://culturawarmenhuizen.nl/nieuws/zomerexpositie-oude-ursulakerk-2018/

 

Coraline bij ART LAREN op de Brink

Art Laren wordt van 15 tot en met 17 juni 2018 alweer voor de 23e keer gehouden. De internationale openlucht kunstbeurs begint vrijdagmorgen op de sfeervolle Larense Brink in het idyllische centrum van het Gooise kunstenaarsdorp Laren.

Coraline in het Larens Kunst Collectief

Een toevallige ontmoeting met zes gelijkgestemde kunstenaars, heeft spontaan geleid tot het klein collectief “Kunst in Laren “.

Als eerste initiatief staan zij op Art Laren op de karakteristieke Brink in het centrum van het dorp, hier kunt u kennis maken met het werk en de kunstenaars Coraline Bäcker Schilderijen, Yasmine Enneking Schilderijen en Collages, Marja van Hest Fotografie en Beelden, Angela Horvers Schilderijen, Susanne Vianen Schilderijen en Beelden en Charlotte Vis Schilderijen en Beelden.

Kunst collectief laren   ArtLaren Brink sm

Laatste dagen op het atelier Wakkerendijk

Coraline gaat met veel spijt haar atelier op de wakkerendijk te Eemnes per 30 maart verlaten. Het gezellige atelier van Coraline is nu nog gevestigd op een oude hooizolder van een boerderij aan de Wakkerendijk 136. Vanaf 1 april dus alleen nog op afspraak aan huis.

 

Opening tentoonstelling Historische Kring Eemnes

Op 30 september wordt de tentoonstelling 'Coraline Bäcker, Eemnesser schilderes' geopend in de Oudheidkamer van de Historische Kring Eemnes. Klik hier voor alle bijzonderheden. De opening vindt plaats om 14.15 uur (inloop vanaf 13.45 uur) in de Oudheidkamer van de Historische Kring Eemnes, (Raadhuislaan 2A). De tentoonstelling is voorts elke zaterdag te bezichtigen tussen 14.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis.

2017 09 25 Historische kring affiche