Open Atelier - 31 mei en 1 juni 2013

Coraline stelt haar atelier open gelijktijdig met de Buitenlevenfair op 31 mei en 1 juni in Eemnes. Er is een authentieke pendeldienst met paard en wagen die bezoekers van de fair via een leuke route naar het atelier brengt en omgekeerd. Het gezellige atelier van Coraline is gevestigd op een oude hooizolder van een boerderij aan de Wakkerendijk 136.

Tijdens het open atelier kunt u Coraline aan het werk zien en diverse schilderijen tegen sterk gereduceerd tarief kopen.  Het werk van Coraline is vooral geïnspireerd op de natuur. Prachtige bloemarrangementen, landschappen, dieren en vele andere composities.

Coraline schildert vanaf haar dertiende. Zij kreeg lessen in aquarelleren van Jelle Willems. Zij genoot haar opleiding voor beeldende kunsten te Arnhem. Daar kreeg ze onder meer les van Fred Sieger en grafische technieken van Harry van Kruiningen. Enige jaren werkte zij ook aan de Landbouw Hogeschool te Wageningen als botanische tekenares. Zo heeft ze geleerd gedetailleerde weergaven te maken van haar natuurlijke onderwerpen.

Vele technieken, verschillende formaten en talloze experimenten heeft Coraline, in de ruim veertig jaar dat dit haar passie is, uitgeprobeerd. Met een enorme concentratie en werklust heeft ze honderden schilderijen gemaakt waarvan vele ook in zeefdruk, litho of als posters verschenen zijn. Zelfs de oud ambassadeur van China kreeg destijds een schilderij van Coraline bij zijn afscheid cadeau.

U bent  van harte welkom op 31 mei van 12.00-17.00u en 1 juni van 11.00-17.00u! De pendeldienst met paard en wagen op vrijdag rijdt van 15.00 u tot 19.00 u