Coraline bij evenement Kunst en Living

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 maart a.s. vindt Kunst en Living in de Rijnhal in Arnhem plaats, hét lifestyle evenement voor liefhebbers van kunst én levensgenieters met waardering voor de mooie dingen in het leven.

Poster Kunst en LivingIn navolging van het succesvolle evenement, dat vorig jaar oktober voor de 10de keer werd gehouden in Ahoy Rotterdam, vindt er nu in het voorjaar een dergelijk evenement in Arnhem plaats.

Het evenement kent een aansprekend deelnemers aanbod. Van toegankelijke en betaalbare kunst in een luxe setting door professionele kunstenaars, galerieën, antiquairs, juwelen, workshops, lezingen, een Proeverijplein met wijnen en delicatessen. Kortom alles wat het leven aangenaam maakt, is te zien én te koop op Kunst en Living.

Daar een groot aantal van de deelnemers kunstenaars zelf zijn, is dat juist voor de bezoekers erg leuk. Hierdoor krijgt men veel meer achtergrond informatie over het werk en de beleving wordt anders als je de maker van een kunstwerk kent. Bovendien blijft het direct kopen bij de bron ook financieel erg aantrekkelijk.

We ontvangen niet alleen kunstenaars uit Nederland, maar ook uit Duitsland, Frankrijk, Belgie en Polen!  Nieuw dit jaar is de deelname van diverse antiquairs, van antieke juwelen, klokken tot Engels zilver. Houdt u ook zo van de ‘quality of life’? Dan zien wij u graag tegemoet half maart in Rijnhal Arnhem, tijdens Kunst en Living 2011.

Kunst en Living is een absolute topper voor kunstminnend Nederland en Coraline is er bij!

www.kunstenliving.nl/